loveicon

İnsanlık için çalışıyoruz.

HEDEF DERNEĞİ

Misyon
"Hedef Derneği, toplumun ihtiyaç duyduğu konulara çözüm sunmak ve yaşam kalitesini artırmak için çalışmaktadır. Sosyal sorumluluk, sürdürülebilir kalkınma, eğitim ve bilim odaklı yaklaşımımızla, toplumu bilinçlendirme ve geliştirme görevini üstlenmekteyiz. Farklılık, saygı ve katılım prensiplerini benimseyerek, her bireyin yaşamını daha iyi bir hale getirecek projeler ve politikalar geliştirmeye adamışız."

Vizyon
"Hedef Derneği, fark yaratarak ve sürdürülebilir çözümler sunarak toplumda pozitif değişim yaratmayı hedefleyen lider bir sivil toplum kuruluşu olmayı hedeflemektedir. Yenilikçi düşünce yapımız ve güçlü işbirliklerimizle, toplumun gelecekteki zorluklarıyla başa çıkmak için bilgi, beceri ve fırsatları artırmayı vizyon edinmişizdir."

Tebessüm en güzel lisandır

Güç sevgide gizlidir.

Küçük adımlar büyük farklar çıkarır.