blank

Sünnet Organizasyonu Hazırlıkları Tamamlandı

blank
blank

Afrika Çad’da Yapılacak Sünnet Organizasyonu için Hazırlıklar Tamamlandı

Afrika’nın kalbinde yer alan Çad’ın başkenti Ndjamena’da Safa Derneği’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek olan sünnet organizasyonuna Hedef Derneği olarak gönüllü sağlık ekibi ve gönüllülerimizle beraber biz de katılıyoruz. Gerçekleştirilecek anlamlı sünnet etkinliği için planlamalar yapıldı. Ekibimiz, 27-29 Kasım 2023 tarihleri arasındaki etkinliğin her yönüyle iyi bir şekilde yerine getirilmesi için özenle çalıştılar. Afrika Çad’da yapılacak sünnet organizasyonu için hazırlıklar tamamlandı.

blank

Dernek yetkilileri, yaklaşan etkinliğin sorunsuz ve sağlıklı bir şekilde yürütülmesini sağlamak amacıyla profesyonel bir ekiple önemli bir hazırlık ve planlama toplantısı gerçekleştirdi. Sağlık ekibi, tüm katılımcıların sağlığını düşünerek gerekli tıbbi ekipman, personel ve gerekli altyapı üzerinde kapsamlı bir çalışma yaptı. 

blank

Etkinlik için gerekli tüm tıbbi malzemelerin tedarik edilmesi ve etkinlik başlamadan önce Çad ülkesine ulaştırılması planlandı. Sağlık ekibi gerektiğinde derhal tıbbi yardım sağlamak üzere hazırlıklarını tamamladı.

Çad’daki yoksulluk oranının Afrika’daki en yüksek oranlardan biri olması, halkın sağlık ve yaşam koşullarının iyileştirilmesine yardımcı olacak sosyal sorumluluk projelerinin önemini artırmaktadır. Safa Derneği’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan projeye Hedef Derneği’nin verdiği destek ve çabaları yerel toplum tarafından olumlu karşılanmış, kardeşlik ve dayanışma şuurunu güçlendirmiştir.

Diğer öne çıkan haberlere göz atmak için tıklayınız.

2 Comments

  • blank

    Alperen Demirci

    4 Kasım 2023

    Yardımlarınızı güvenli şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaştıyorlarlar . Teşekkürler

  • blank

    Abdullah MENTEŞOĞLU

    31 Ekim 2023

    Afrika’ya uzanan bu yardım elinden dolayı sizlere çok müteşekkirim.
    İyi ki varsınız.

Yorum yap