Çad Sünnet Etkinliği

Çad Sünnet Etkinliğini Gerçekleştirdik

Çad Sünnet Etkinliği

Hedef Derneği, Afrika’nın Çad ülkesinde faaliyetlerine devam eden Safa Derneğiyle ve Gönüllü Sağlık Ekibiyle önemli bir Sünnet organizasyonuna İmza attı.

Afrika Gönüllüleri insanlık için sevgi dolu bir dokunuşa daha imza atmak üzere Afrika’ya doğru yola çıktılar. 27 Kasım ile 29 Kasım tarihleri arasında gerçekleşen Afrika Çad sünnet organizasyonu için gönüllü Türk sağlık ekibi, özveri ve coşkuyla hazırlıklarını tamamlayıp tüm sağlık malzemeleriyle Afrika’nın Çad ülkesine intikal ettiler.

Safa Derneği’nin organize ettiği ve Hedef Derneği’nin desteklediği bu anlamlı organizasyonda, yaklaşık olarak 2000 çocuk sünnet oldu. Türkiye’den gelen gönüllü doktorlar, tecrübeleri ve uzmanlıklarıyla sünneti yerine getirdiler. Aynı zamanda, tıbbi malzemelerin temini konusundaki titiz çalışmalar, sünnet organizasyonunun sorunsuz bir şekilde tamamlanmasında etkin rol oynadı.

Çad Sünnet Etkinliği

Gönüllü sağlık ekibi, bu organizasyon sayesinde çocukların sağlığı için önemli bir adımı attı. Sünnet organizasyonu, sağlık ekiplerinin özverili çalışmalarıyla başarıyla tamamlandı. Yapılan bu çalışma ile Afrika’da ihtiyaç sahibi çocuklara yönelik gönül köprülerimizi daha da güçlendirmeyi hedefliyoruz.

Türkiye’den Afrika’ya uzanan bu insanlık hizmeti, sadece sağlık alanında değil, aynı zamanda dayanışmanın da simgesi olarak ön plana çıkıyor. Safa Derneği ve Hedef Derneği’nin gerçekleştirdiği bu organizasyon, insanlığın birbirine olan sevgi ve yardımlaşma duygularını pekiştirirken, dost ve kardeş Çad ülkesi ile köklerimiz arasındaki bağlarımızı daha da güçlendirmeye vesile oldu.

Çad Sünnet Etkinliği

Bu anlamlı süreç boyunca elde edilen deneyimler, Türk gönüllü sağlık ekibinin gelecekteki benzer organizasyonlarda da aynı özveri ve kararlılıkla hizmet vermeye devam edeceğini gösteriyor. Afrika’da  yapılan bu güzel çalışmalarla, insanlık adına katkı sağlamaya devam ediyoruz.

Diğer öne çıkan haberlere göz atmak için tıklayınız.

Bir Yorum

  • berk

    7 Aralık 2023

    çok güzel

Yorum yap