AFRİKA’DA 2024 VACİP KURBAN Çalışmalarımız Tamamlandı

Hedef Derneği olarak bu sene kurbanlarımızı Doğu Afrika ülkelerinde kesmek üzere planlamamızı yaptık, çalışmalara başladık. 2024 Kurban Bayramı’nda kurban yardımları için saha ekiplerimiz titizlikle hazırlık çalışmalarını tamamladı. Kurban Bayramı’nda Afrika’daki gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşabilmek için, ihtiyaç sahibi bölgeler ve aileler tespit edildi.

Kurbanlık hayvanların seçimi sürecinde, saha ekipleri tarafından İslami hassasiyetlere uygun şekilde titizlikle çalışıldı. Hayvanların yaşları, kurban olma şartları ve sağlıklı olup olmadıkları detaylı bir şekilde incelendi. Bu sayede, İslam’a uygun kesim ve dağıtım sürecinin sağlanması için gerekli önlemler alındı.

Hedef Derneği olarak yapacağımız kurban dağıtımlarıyla, Afrika’daki ihtiyaç sahibi ailelere umut olmayı hedefliyoruz. Bu yardımlar, bölgedeki insanların ihtiyaçlarını karşılamak ve onlara moral ve destek sağlamak adına büyük bir önem taşıyor.

Hedef Derneği olarak, yardıma muhtaç insanlara umut olma misyonumuz doğrultusunda çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz. Bu vesileyle, geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da Kurban Bayramının manevi atmosferini yaşamak, ihtiyaç sahibi olanların yanında olmak için çalışmalarımız devam ediyor. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Yorum yap