Hedef Derneği, Nijerya'da Kurban Dağıtımını Başarıyla Gerçekleştirdi!

Nijerya’ya Kurbanlarınızı Ulaştırdık

Hedef Derneği Olarak Nijerya’ya Kurbanlarınızı Ulaştırdık

Hedef Derneği olarak, Nijerya’da adak, akika, şifa, şükür ve nafile kurbanların kesilmesine vesile olduk. Kesilip hazırlanan bu kurbanlar dağıtılmak üzere Nijerya’da ihtiyaç sahiplerine gönderildi. Bu özverili çalışma, ülkenin en ücra köşelerinde dahi yaşayan yoksul ve muhtaç bireylerin yüzlerini güldürdü.

Hedef Derneği olarak, hem hayırseverlerin dini sorumluluklarını yerine getirmelerine vesile olduk. Hem de toplumsal bir farkındalık oluşturduk. Dağıtım süreci boyunca, dernek üyelerimiz ve gönüllülerimizle, dağıtılan etlerin ihtiyaç sahiplerine ulaşmasını büyük bir titizlikle takip ettik. Nijerya halkı, bu sürecin hem bir ibadet hem de kalpleri birleştiren bir köprü işlevi gördüğünü derin bir şükranla ifade ettiler.

Muhabbet Köprüsü Kuruluyor

Nijerya’da Hedef Derneği olarak yaptığımız bu yardım faaliyeti, sadece kurban dağıtımı ve maddi destek sağlamakla sınırlı kalmadı. Aynı zamanda gönüllerde duygusal bir iz bıraktı. Bu süreç, derneğimizin yerel topluluklarla sıcak ve anlamlı bağlar kurmasına vesile oldu. Bu bağ, karşılıklı saygı ve güven üzerine inşa edildi. Hedef Derneği’nin bu çalışmaları, Nijerya’da birçok kişi tarafından takdirle karşılanıyor.  Derneğimiz, bu sayede toplumun her kesiminden bireylerle güçlü ilişkiler kurmaya devam ediyor.